Проекти
Активни проекти
Новини и събития

23.03.2010

Обявления за МОП по проект „Публично-частните партньорства – в услуга на природата и хората” на ДПП „Витоша” (линк към новината в Новини)

18.10.2009

Локални проучвания за идентифициране на съществуващите и потенциални Публично-частни партньорства в природните паркове на България бяха проведени от SEERC (Саут Ийст Юръп Рисърч Корпорейшън). Резултатите от проучването за природен парк „Златни пясъци” може да изтеглите от тук.

24.08.2009

Проучване на национално ниво за публично-частните партньорства в защитените територии и в частност природните паркове в България бе реализирано от Агенция ЕСТАТ. С основните изводи от проучването може да се запознаете тук.

09.07.2009

Обявление за МОП „Локални проучвания за идентифициране на съществуващите и потенциалните Публично-частни партньорства в Природните паркове на България“ (линк към новината в Новини)

25.06.2009

Документация за Локални проучвания за идентифициране на съществуващите и потенциалните ПЧП в природните паркове на България (линк към новината в Новини)

11.06.2009

Служителите на ДПП „Златни пясъци“ получиха Сертификати след тридневно обучение за същността, формите и приложенията на публично-частните партньорства в природните паркове на България, проведено от 8 до 10 юни в Трявна. (линк към новината в Новини)

16.03.2009

Дирекция на ПП „Златни пясъци” – партньор по проект „Публично-частните партньорства – в услуга на природата и хората” на ДПП „Витоша”. (линк към новината в Новини)