Скаутски игри
20.10.2014


Скаути на възраст от 4 до 40 години от три варненски клуба дърпаха въже и скачаха с чували в ПП „Златни пясъци”, като част от националната инициатива „Да спортуваме ЗАЕДНО“ на мрежата от информационни центрове за европейско финансиране в страната.
В завършилата на 18 октомври с атрактивни и  забавни скаутски игри в Природен парк „Златни пясъци“ спортна инициатива, взеха участие около 40 души.
Покрай състезанията скаутите научиха повече за европейските проекти на Природния парк, за новия посетителски център до Аладжа манастир и системата за видеонаблюдение, изградени с финансиране от Оперативна програма „Околна среда“. Особен интерес предизвикаха видеокадрите със сънливец, зайци, лисици, чакали и сърни в парка, заснети от преносимите фотокапани.
На края всички състезатели, участвали в инициативата, получиха награди,  осигурени от ОИЦ-Варна.

Скаути на възраст от 4 до 40 години от три варненски клуба дърпаха въже и скачаха с чували в ПП „Златни пясъци”, като част от националната инициатива „Да спортуваме ЗАЕДНО“ на мрежата от информационни центрове за европейско финансиране в страната.В завършилата на 18 октомври с атрактивни и  забавни скаутски игри в Природен парк „Златни пясъци“ спортна инициатива, взеха участие около 40 души.Покрай състезанията скаутите научиха повече за европейските проекти на Природния парк, за новия посетителски център до Аладжа манастир и системата за видеонаблюдение, изградени с финансиране от Оперативна програма „Околна среда“. Особен интерес предизвикаха видеокадрите със сънливец, зайци, лисици, чакали и сърни в парка, заснети от преносимите фотокапани.На края всички състезатели, участвали в инициативата, получиха награди,  осигурени от ОИЦ-Варна.